mobiloyunhizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende düşünüyorum note serisini çok araştıordım 8 kullanıyorum 2 senedir sanırım 10 plus alıcam bende çünkü 20'nin sadece 2020 güncel telefon olması heralde tek artısı
Note 20 Note 20 Ultra işlemcisi snapdragon ve ram 12 şeklinde gelse daha çekici olabilir ama Türkiye sürümünde bunu vermiyorlar. Note 10 plus kamera dışında her açıdan iyi görünüyor. Üstelik 3.000 lira daha ucuz. Note 20'den de açıkça daha üstün (video 8k dışında).
Alpdagtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba bahsettiğiniz telefonları kullandım note 10 plus güzel telefon iş görür ben çok beğendim kalemi çok işime yaradı herşey güzeldi taki kameraya birşeyler oldu kamera gidip geliyordu geç açılıyordu servise gönderdim kullanıcı hatalı dediler o yüzden Samsung uzak durdum satım üzerine para koydum xiaomi mi 10 kullanıyorum şuanda arada ufak var var ama iyi ancak yazdığınız gibi xiaomi söylemeyin dediniz ben imkan olsa tekrar 20 plus alırımm
Evet Note 10 plus mantıklı görünüyor. Kullananlar da memnun. 20 serisi bvence Türkiye'den alınmaz, yurtdışından 20 Ultra alıp pasaporta kaydettirmek lazım.

Cherkes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Note serisi iyidir
Bence de ama hangisi Mesela daha evvel Note 10 lite alınır mı diye konu açmıştım, tamamen vazgeçtim. Note serisinin olmazsa olmazlarından olmayanlar vardı modelde. Kalem koydular diye adına note demişler.

Bir de genel olarak tüm marka modelleri kapsayacak şekilde, neredeyse tablet kadar telefon yapıyorlar artık. 6" modellere de büyüklerin tüm özelliklerini koymuyorlar. En iyisi için en büyüğünü almaya zorluyorlar insanı ki maalesef bu berbat bir şey. Samsung'unda da iPhone'unda da, Xiaomi'sinde de; hepsinde durum aynı. Bence akıllı telefon için idealt üst boyut 6" (veya iphone 11'e bakıp 6.1" diyebiliriz). Bunun üstü artık telefon değil. Yakında, omzunda kasetçalar taşıyan insan modeline döneceğiz...