Merhaba hocam, QTUM almak için öncelikle hesabınıza yatırdığınız Türk Lirasını USDT, BUSD, BTC veya Ethereum'a dönüştürmelisiniz. Çünkü direkt olarak Türk Lirası ile QTUM alamıyorsunuz. Bu çevirme işlemini yapmak için Binance mobil uygulamasını açtığınızda sağ üstte arama ikonu göreceksiniz, oraya yukarıda söylediğim 4 Coin'den birinin adını yazıp aratın; en az kayıp için önerim USDT olacaktır, bu yüzden USDT örneği üzerinden anlatmaya devam edeceğim. USDT yazıp aratın ve "USDT / TRY" seçeneğini bulup tıklayın, aşağıda bulunan yeşil renkli "Al" butonuna tıklayın ve yönlendirildiğiniz sayfada yeşil renkli "Al USDT" butonunun biraz yukarısında yer alan 100% butonuna tıklayın. Bu sayede hesabınızda bulunan Türk Lirasınının tamamı otomatik olarak oraya girilecektir, sonrasında ise yeşil renkli "Al USDT" butonuna tıklayın ve alım emri oluşturun. Butonun hemen aşağısında yer alan "Açık Emirler" kısmından alım talebi oluşturduğunuz USDT'nin henüz ne kadarını satın almışsınız takibini sağlayabilirsiniz. Bazen direkt tamamlanan alım emirleri bazen 10 dakikaya kadar sürüyor. Açık emir kalmadığında Türk Liranızın tamamı USDT'ye dönüşmüş olacaktır.
Şimdi Türk Liramızı USDT'ye çevirmiş olduk. Anasayfa bölümünden yine sağ üstteki arama ikonuna tıklayıp QTUM şeklinde aratacağız ve "QTUM / USDT" seçeneğini bulup yukarıdaki işlemlerin birebir aynısını tekrar edeceğiz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.