Müslüman biriyim fakat yazdıkların ile bir ateisti inandırabileceğini hatta bir müslümanı bile tatmin edebileceğini düşünmüyorum.

Öğretmen tahmin eder bilemez. Çalışkan olan kişi derse çalışmayıp düşük'de alabilir. Allah dinimize göre bilir ve %100dür. Haliyle bir kişinin Cennet yada cehenneme gidip gitmeyeceğini bilir. Allah bildiği için sonuç öyle olmaz tabiki'de biz özgür irade ile seçtiğimiz için sonuç öyledir fakat her halikar'da Allah sonucu biliyor. Haliyle sınav manasız olur.

Ne yazılsa çizilse bir yere varılamaz. Ülkedeki insanların %99.99'u zaten bulunduğu çoğrafyanın dini,Ahlakı,kültürü gibi şeylerini özümser. Yani Dini zamanında birileri seçmiş, Sonrakilere bir nevi dayatılmış. Açıp okuyun öğrenin derler fakat bugün sen çıkıp ben hristiyan oldum desen cehalet abidesi kuran yüzü görmemiş bir halk dahi sana tepki gösterir.

Dinler bana göre Halkı Ahlaken ve ruhen dizginlemek için varlar. Gerçekliği yada sahteliğini bilemem. Bizim inanıyor olmamız gerçek olduğu anlamına gelmiyor. Bundan 2000 Yıl öncede başka şeylere inanıyordu insanlar.