Amxmodx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir ev olarak düşünün iktidar evdeki baba. Çocuklarını ayrıştırıp duruyor, ayrıştırıp duruyor, sen busun sen şusun işte sen kötüsün sen ders çalışmamışsın git geber sen iyisin canım vb. laflar. Ondan sonra bu evdeki çocukların birbiriyle düzgün iletişime geçmesinin imkanı var mı? Büyük olan büyüklüğünü gösterip ayrıştırmayacak. Siz bana 2 saattir chp rozeti taktınız sen şusun sen busun yok bilmediğim kelimeler dhkpcskppkk bilmemle kısaltma dolu şeyler yani. Ben görüyorum ülkemin halini para durumlarından okulu bırakmak zorunda kaldım ve okulu değiştirdim şimdi tekrar devam edeceğim.

Kimse partizanlık yapmasın, doğruya doğru yanlışa yanlış. Bu ülkemiz faydasına olmaz, bu ülkemiz faydasına olur gibi şeyleri söyleyebilirseniz herkes için iyi olur. Ben sizin düşmanınız değilim, bir daha da böyle konuların altına yazmayacam
Hocam aynı olayı sadece iktidar açısından yorumlama, muhalefet, iktidardan çok daha fazla ayrıştırıcılık, kutuplaştırıcılık yapıyor.
Devlet para dağıttında halk gidip araba alıyor, ev alıyor ve borca giriyor. Girişimcilik desen yok. Dijital girişimlerin, dijital ekonominin nimetlerinden muhalefetin o hiç beğenmediği Pakistanlılar kadar olamadık. Git ******'a, git upwork'e, git freelancer'a her taşın altından Pakistanlılar çıkıyor. Muhteşem bir derece de çoğu ingilizce konuşamıyor ama anlaşıp iş alıyorlar. Bu senin cebine de yansıyor, benim cebime de yansıyor. Sorunun taban yeri kesinlikle iktidar değil, girişimcilikten deli gibi korkan halktır. Bu halk bu ekonomiyi bu hale getirdi. Lüks ve gösteriş bu ülke de çok daha önemli hale geldi. Muhalefetin desteklediği Feminizm(Kadın hakları değil erkek düşmanlığı) ve LGBT+(cinsel özgürlük değil, eşcinsellik empoze eden kuruluş) virüsü, kızlarımızı, gençlerimizi kapitalizmin misyoneri yaptı. Bunları görmezden gelirsek daha çok başımıza işler açılacak.