Gonenious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhalefet, günümüz de parçalara bölünmüş gibi gözüken aslında tek bir partidir güzel kardeşim. Tek derdimiz Türkiye olsun, başka hiç birşeye gerek yok. Ne partizanlığa izin verelim, ne de nefret virüsünün gerçekleri görmemize engel olmasına izin verelim. Siyaset üstü olaylar da tek bilek, iç politika da ise pozitif tartışmaya kendimizi açalım. Bir parti iktidar oldu diye umutlarımızdan vazgeçmeyelim. Yıllar önce ki yanlışlar tekrar gün yüzüne vurulur ise sana yemin ediyorum bende gereken cevabı vermeye hazırım. Herkesin oy yönü değişebilir olması lazım. Tuttuğumuz futbol takımı gibi olmamalı siyasi görüşlerimiz. Oy yönümüzün kolayca nasıl değişebildiğini empoze etmeliyiz siyasetçilerimizin beynine. Onlar bizden korkmazlarsa eğer siyaset böyle karışık hale gelir. Kemik seçmen gibi gözleri kör eden lanet bir virüsü ortadan kaldırmamız lazım.
Hocam bir ev olarak düşünün iktidar evdeki baba. Çocuklarını ayrıştırıp duruyor, ayrıştırıp duruyor, sen busun sen şusun işte sen kötüsün sen ders çalışmamışsın git geber sen iyisin canım vb. laflar. Ondan sonra bu evdeki çocukların birbiriyle düzgün iletişime geçmesinin imkanı var mı? Büyük olan büyüklüğünü gösterip ayrıştırmayacak. Siz bana 2 saattir chp rozeti taktınız sen şusun sen busun yok bilmediğim kelimeler dhkpcskppkk bilmemle kısaltma dolu şeyler yani. Ben görüyorum ülkemin halini para durumlarından okulu bırakmak zorunda kaldım ve okulu değiştirdim şimdi tekrar devam edeceğim.

Kimse partizanlık yapmasın, doğruya doğru yanlışa yanlış. Bu ülkemiz faydasına olmaz, bu ülkemiz faydasına olur gibi şeyleri söyleyebilirseniz herkes için iyi olur. Ben sizin düşmanınız değilim, bir daha da böyle konuların altına yazmayacam