Herkese İyi Akşamlar Dilerim.
Halihazırda Shopier entegrasyon kullanıyordum. PayTR'a geçmeye karar verdim mağazam onay aldı. Scriptimde zaten PayTR Vardı fakat hatalıymış. Test Aşamasında takıldım. Karşılaştığım Kod Sorunu:
OK<br />
<b>Fatal error</b>: Uncaught Twig_Error_Loader: Unable to find template "payment.twig" (looked into: /home/medyoqvb/public_html/app/views/bootstrap). in /home/medyoqvb/public_html/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php:226
Stack trace:
#0 /home/medyoqvb/public_html/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php(143): Twig_Loader_Filesystem->findTemplate('payment.twig')
#1 /home/medyoqvb/public_html/vendor/twig/twig/lib/Twig/Environment.php(270): Twig_Loader_Files
PayTR Temcilcisinin Attığı Mail :
İlgili hatanın web site tanımınızla bir ilgisi bulunmamaktadır. Bildirim URL'e yapılan isteklere OK yanıtı dönmeniz gerekiyor ancak sitenizden OK yanıtı dönmemektedir. Entegrasyonun 2.ADIM'ını gözden geçirmenizi rica ederiz. Bildirim hatalarını PayTR Mağaza Paneli > Satışlar > İlgili satışın detayına girerek görebilir, düzeltme sonrası işlemleri bu alandan takip edebilirsiniz. Yazılımcınızdan bilgi ve destek talep edebilirsiniz. Dönen Hata Yanıtı:
https://prnt.sc/ujgjan
Çözebilecek (Ücretli-Ücretsiz) Yardım için Yazabilirsiniz.