orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
udemy de kurs verenler çok bilseydi zaten o videolar ile uğraşacağına logo tasarımı yapıp satıyor olurlardı. Öyle hemen bir kurs alayım öğreneyim ne kadar basit. 25 tl ye herkes tasarımcı olurdu / (bu arada forumda her önüne gelen tasarımcıyım diye geçiniyor o arkadaşlara baktıysan 25tl ye daha iyi tasarımcı olursun. O garanti)
Hocam tabiki yetenek önemli ama deneye deneye öğrenebileceğime inanıyorum. Sadece programın lisans fiyatı fazla geldi. Yoksa öğrenmeye açım.

psdlider adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle başlama uzaktan göründüğü gibi bi sektör değil
Yani teşekkürler tavsiye için.

EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karadan gemi yürüten atalarımız vardı bizim, o gün onlar bu gemiyi yakıp kışın ısınsak diye düşünse ne halde olurduk?

Satamazsın hocam, millet parayı sokakta bulmuyor. 3 gün logo yaptığını sanarsın en dip fiyattan verirsin
4. gün birisi gelir "şakamı yapıyorsun kardeşim 3 yaşındaki kardeşim daha iyi çizer Allah aşkına işine bak öğrenciymişsin parayı iade etme sevabım olsun" der zoruna gider temelli küsersin.
Kısa yoldan kazanmanın yolu Orkun Işıtmak videolarından veya 50 liraya logo yapmaktan geçmiyor maalesef 3 kuruş kazanacam diye ne insanların markalarını ve hayallerini heba edin ne de kendinizi rezil edin.
İyi çalışmalar
Hocam bu işi yapan insanla da alakalı hemen satış yapayım demiyorum zaten. Tabiki öğrenmek, kendini geliştirmek önemli ve yapabileceğime inandığım için açtım bu konuyu zaten. Yorumun için teşekkürler yine de hayırlı geceler.