Looker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Udemy üzerinden alacağınız kurs tek başına yeterli değildir. Tasarıma yatkınlığınız, hayal gücünüz olması gerekir. Pratiğe dökerek kendinizi geliştirmeniz şart.
Teşekkürler

mimarkaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30 gün ücretsiz sonrası için öğrencilere tüm uygulamalar 125₺ lisansız tabi ki ağır cezaları var sadece logo yapmak için başlayacaksan sonu hüsran olur logo dışında başka işlerde yapabilirsin
Hocam öğrenciyim para kazanmak için başlamayı düşünüyorum. 125 tl verirsem ve o parayı çıkaramazsam pahalı gelir ya. Teşekkürler bilgi için. Logo yapmak için başka program öneriniz var mı ?

Burakunver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adobe photoshop ve illüstratör u öneririm ama udemy den satin almaniza gerek görmüyorum youtube de ücretsiz bir sürü video var konuyla alakalı amma ve lakin programı öğrenince işin bir de hayal gücü kısmı var ki bence önemli olanı bu hocam
Öneriniz için teşekkür ederim de pahalıymış biraz ya

EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Knka aşıya rağbet var, aşı yapıp satmalısın.
Bazlama mı yapıyon mubarek bu nasıl bir yaklaşımdır
Hocam öyle deme biz Türküz, nerede para oraada biz

dogantuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Logo isi gercekten sanat isi. En cok saygı duyduğum meslek sınıflarından birisi tasarım.
Bazıları gerçekten çok kaliteli iş çıkarıyor.

gokkusagimedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Udemy'den alacağın eğitimler sadece programlar üzerine olacaktır. Fakat tasarım konusu tamamen hayal gücüne ve yaratıcılığına kalmış birşey. Sadece programları öğrenerek biraz zorlayıcı olabilir.
Yapabileceğime inanıyorum ama lisans pahalıymış üzücü bu.

msergek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maske veya dezenfektan al sat kursa da gerek yok. Mis gibi.
Hocam deme öyle az kaldı ona da başlayacağım

silver29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam eğitim+program yükleyerek müşteri gelmez cidden r10 da çok satıcı var açın bir logo ihtiyacım var diye bir sürü pm alırsın ve firma sahipleri yüksek fiyat veririken firması olmayan bir grafiker daha uyguna yapabiliyor değişik bir sektör
Anladım birçok işte öyle ölücüler varalıcı bütçem 150 tl diyor adam işi alabilmek için 50 tl ye yaparım diyor. Böyle böyle piyasa düşüyor.