750 tl veriyorum. Verdiğiniz bilgiler doğru ise.. Diğer arkadaşlar gibi bende anlayamadım ama.. vardır bi hikmeti diyelim.
"15Bin TL E-Ticaret Web Sitemi Satıyorum. Sebebi farklı iş dallarına geçtiğimden dolayı. Her gelen müşteri min. 500TL lik iş yaptırmakta. Max. 2000TL gördüm.
Site Satış:
Web site seo ve hız optimizasyonları yapılmıştır. Anahtar teslim edilicektir.
Edit 1: Şu soru PM den çok geliyor. Siteye gelen müşterilerin kaçta kaçı googledan kaçta kaçı reklamdan. Siteye reklam geçmedim hiç.
Edit: Ödeme dekontlarını atmıyorum. Farklı işlerde yapıyorum. Farklı işler ile dekontlar hangileri bilmiyorum. Zaten son 4 aydır satış yapmıyrum gelen müşterileri geri çeviriyorum.
Ama WP den yazarsanız müşterilerin SS lerini size atabilirim. Site Adresi: mapsyorum.net PA: 19
DA: 3 Site için istenen fiyat: 750TL Sitenin toplam getirisi: 15.000TL Sitenin açılış tarihi: 04.01.2020
Kategori, sitenin içeriği nedir: Google Maps Konum Satışı, Google Maps Yorum Satışı, Tripadvisor Yorum Satışı, Youtube Yorum Satışı, Play Market Yorum Satışı
Günlük hit sayısı: 100-200 Ziyaretçi kaynağı: ( %100 google )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Hepsi
Hosting dahil midir: Hayır. Kısa bir süre idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok "
Hocam benim sattığım insan bana çok soru sormasın satışını yaparken uğraştırmasın diye ucuza koydum da. Ucuza koyunca kimse beğenmedi heralde bir kaç kişide wp den hakaret etti canları sağolsun.
Satışını yapmıyorum artık. Alan adı elimde çürüsün önemli değil. Terbiyesi olmayıpta şimaran adam bana 100bin liraya sakızımı bile alamaz. Terbiyesi olsun 15bin liraya 750 liraya veriyim önemli olan alan adım çöp olmasın dedik. o da çıkmadı.
Bende satışını bu yüzden kapattım. Konu kilitlenebilir.