İktisat dersi aldın mı?
İstatistik dersi aldın mı?
Almış olsan böyle cahilce yorumlar yapamazdın, mesajın içine konulan rakamları anlama kapasiten olurdu.
Biraz eğitim almış bir adam rakamsız verisiz analiz yapmaz, yapamaz.
Almanya ve Japonya'nın durumu cumhuriyet dönemi değil Cumhuriyet öncesinde bize attıkları farktan kaynaklanıyor.
Genç olan da sensin. Hatta sen çocukken ben 2001 krizinde yalnız yaşıyordum ve çalışıyordum, krizi bizzat yaşadım.
O yüzden bana ahabercilik oynama, o dönemleri görmemiş adamlara yutturabilirsin o hikayeleri.
Bugün Türkiye'nin batma ihtimali o gün batma ihtimalinden daha yüksek.
Bugün işten işçi çıkarmak yasak, iflas etmek yasak, batık kredilerin peşine düşüp haciz yasak, borçlar vadeleri uzatılarak yüzdürülüyor.
Şirketler batmaya, insanlar işsiz kalmaya, evler arabalar icrada satılmaya başlayınca senin gibiler dıj mihraklar yüzünden diye şarkılar söylemeye devam eder.
Senin seviyen makro ve mikro iktisat analizi yapabilecek kapasitede olmadığı için papağan gibi duyduğun şarkıları söylemeye devam ediyorsun.
Bu kurulan başkanlık sistemi hiç bir freni olmayan demokrasinin D'si ile alakası olmayan bir sistemdir.
Ama senin gibilerin siyaset bilimi ve siyasi tarih altyapınız olmadığı için bunu da karşılaştırabilecek durumda değilsiniz.
hiç güleceğim yoktu keza iktisat mezunuyum ve evet
ikisininde dersini aldım 
ama eğer sen benzeri bir konuda herhangi bir diplomaya sahipsen ki hiç sanmıyorum yırt at keza böyle bir şeddeli cehaletle hak etmiyorsun .... yine seriyi bozmadın tebrikler defaatle boş konuşuyorsun !