Hocam peki sizce nasıl yapayım, şu anda 2 kere kisitlama alıp şu anda kısıtlama kalkan hesabımı mı kullanayım? Yoksa forumdan hesap mı alayım. Düşüncem hızlı kazanca dönüşecek bir uygulama. Hatta 2 tane aynı anda uygulama yayınlamayı düşünüyorum.
Hocam eğer projenize güveniyorsanız 250-500 TL arasına düzgün temiz bir hesap alıp öyle devam edin derim. Hatta yabancı eski pinsiz hesapta alabilirsiniz sonradan pin hizmeti alırsınız ben öyle yaptım bugün 9 Gün ve Allah'a bin şükür sıkıntı yok.
Şahsi düşüncem hiçbir çıkar yolu yok, tek çözüm bekleyip görmek. Tünelin ucundaki ışık ya aydınlığa çıkacak yada karşıdan gelen trenin ışığı

) bekleyip göreceğiz.
Banner felan hikaye hiç oynamayın bence ayarlarla.
Not: Ben de 18Haziran2020 grubundanım, aylık toplam gelirim bazı aylar 4-5k₺ varıyordu, sistemimi çok iyi oturtmuştum ancak baya bi vurdu bu sınırlama.
Sebepsiz yere banlayacaklarsa da hesabımızı, erkenden banlasınlar da boşa beklemesek bari, en can alıcı nokta ise illegal en ufak bir durumun olmaması, hiçbir politika ihlali yapmamamız, tüm politikaları her zaman kontrol ederim her güncellemeyi, baştan aşağı okurum, buna rağmen sonuç hüsran.
Dediğim gibi bekleyip göreceğiz. Hayırlısı olsun hepimiz hakkında.
Bana göre tek bir çözüm var, Eski daha önce kısıtlama yemiş sonradan kalkmış bir hesap alacaksınız. O hesap birde console hesabı açıp uygulamarı o hesaba devir edeceksiniz. Bence bu şekilde sıkıntı olmaz.
Birde yabancı eski bir hesap alıpta devam edebilirsiniz bugün 9 günüm hala bir sıkıntı yok gibi.