Maalesef hocam projelerimi özel tutmaya çalışıyorum. Anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum.
Bende öyle düşünüyorum, Zaten bütün reklam birimlerini kaldır 1 hafta bekle uyarı kalkıyor. Az önce eski hesabıma baktım kısıtlama kalmış. Çünkü bütün reklam birimlerini sildim 1 haftadır istek almıyor doğal olarak incelenecek bir şeyde kalmıyor.
Banner ve Geçiş reklamı olunca daha çok istek geliyor ve inceleme daha uzun sürüyor olabilir. Ancak banner'ı kaldırmak kesin bir çözümdür diyemem.
Hocam yeni hesap açsanız onada bir kaç gün sonra "Hesap Değerlendiriliyor" diye kısıtlama gelecek. İlk 2-3 ay bir kazanç beklentiniz yoksa bir hesap açıp o hesabı 2-3 ay unutun derim.
Ancak uygulamanıza güveniyor ve hızlıca kazanca dönüşecek bir proje ise forumda hesap satanlar var gidip eski tr yada yabancı hesap alın derim.
Hocam peki sizce nasıl yapayım, şu anda 2 kere kisitlama alıp şu anda kısıtlama kalkan hesabımı mı kullanayım? Yoksa forumdan hesap mı alayım. Düşüncem hızlı kazanca dönüşecek bir uygulama. Hatta 2 tane aynı anda uygulama yayınlamayı düşünüyorum.