Yorum atıp yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum, dün yavruyu 2-3 saatte bir 5 damla süt ile besledik akşam saatlerine doğru annesi mama yemeye geldi mamasını yedikten sonra yavruyu verdik hızlıca alıp götürdü, peşinden takip ettik evimizin arkasında zor gözüken kapalı bir yere taşımış bütün yavruları @mtyproduksiyon; 'un dediği gibi dokunduğumuz için kabul etmez sandık ancak kediyi almak zorunda kaldık, kedinin annesi yavruyu bıraktığından en az 7-8 saat sonra geldi, biz alıp bakmasaydık 7-8 saat boyunca avuç kadar kedi hem soğuğa hemde açlığa dayanamazdı. Bugün ise yavrulara tekrar bakmaya gittiğimizde bizim verdiğimiz dahil hepsi annesinin kucağında yatıyordu

batukay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çevrenizde kedi sahibi olanlara geçici annelik yapacak kedi olup olmadığını sorabilirsiniz veya durumu veterinere söylerseniz onun muhakkak bildiği geçici annelik yapacak kedisi olan tanıdığı vardır.
mtyproduksiyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbir şekilde el sürmemeniz gerekiyordu. Sizin kokunuz yavruya geçtiği için anne artık kabul etmeyecektir. Normal market sütü de verilmemesi gerekir.
Bakacağız diyorsanız petshoplarda süt tozları ve biberonları satılıyor onlardan alabilirsiniz.
Daha önce birçok kez beslediğimiz için bilgi sahibiyiz, pm atabilirsiniz
Alengirik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maşallah cok tatlı hocam ya
Berkayyildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok şirin
Runik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam belki senin kısmetindir sahiplenmeye ne dersin
Hocam zaten annesi bizim evin önünde yaşıyor, bu sebeple benim olan bir şeyi nasıl sahiplenebilirim ki?
WebEngineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum imkanın varsa lütfen sahiplen. Zaten kedinin bakımı çok kolaydır günlük kumunu temizleyip, arada bir aşısını yaptırıp yemeğini verdin mi başka hiçbir şeye gerek kalmaz.
O yavruyu sen şimdi dışarı bırakırsan garanti ölür. Büyük kedilerin zalimliği ayrı dert, ******** insanların hayvan şiddeti ayrı dert.

Sağ olasın yine de iyi niyetinle yavruyu bırakamamışsın, hayvan sevgin ve merhametinden dolayı teşekkür ederim.
İnsanlık görevimiz hocam, elimden gelse de bütün hayvanlara yardım edebilsem.
semmajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce bi veterinere götürün. Parazitleri yapılsın. Sonrasında geçici anne bulmalısınız. Bulamazsanız süt tozu ve şırınga ile kendiniz besleme yapmanız gerekecek. Kurtarabilirseniz ne ala, kurtaramazsanız da yapacak birşey yok. Henüz çok küçük olduğu için kendisi beslenemez.