Rayjon32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam 3 ay cebime 5 TL girmedi maalesef, diğer aylar ise yarım yamalak... borç harç etrafımda kim kaldıysa onlardan aldım hala xx.xxx TL borç duruyor çoğuna yeni yeni 3-5 bir şeyler kazanmaya başladım. r10 üzerinden xxxx TL kazanıyordum aylık onunla idare ediyordum fakat bazı sorunlar sebebiyle devam etmiyorum da buradaki gelir de kesildi, iki bilgisayarım vardı ikisini de satılığa çıkardım, birini sattım diğeri hala satılık bekliyor. Almak isteyen var ama ölücü fiyatlara almaya çalışıyor herkes, ben de işimi görmeyecek ve hak etmediği bir fiyata satmak istemiyorum. Ivır zıvır ne varsa her şeyi sattım, eski kasa bilgisayarım vardır 500tl etmez onu bile sattım telefonu da sattım bir arkadaştan ödünç kullanıyorum şu an telefonu. Arkadaşın biri sana telefonu vereyim dedi satarsan x TL sana kalsın dedi kabul ettim onu satmaya çalışıyorum, gelir gelecek yer oluyor onların da hepsi sıkıntıya giriyor işte şükür buna da daha kötü durumda değilim idare ediyorum şimdilik, elbet düzeleceğine inanıyorum çünkü inanmak zorundayım. Durumu ne kadar iyileştirebilirsek o kadar rahatlarım çünkü, aklımı sorunlarla meşgul etmektense yeni işlere projelere fikirlere yoruyorum, yapacak bir şey yok çünkü.
Artik sonumuz iyi değill...