Hocam sakıncası yoksa uygulamanıza bakabilir miyim?
Maalesef hocam projelerimi özel tutmaya çalışıyorum. Anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum.
Arkadaşlar banner, geçiş reklamları falan hiç birini kaldırmayın boşa uğraşmış oluyorsunuz. Benim 3. kısıtlama kalkalı 5 gün oldu daha yazı gitmedi ama eşleşmeler normal. Hatta banner kaldıran arkadaşlara da şöyle bir şey söyleyeyim banner kaldırdınız diyelim. Eşleşme düzeldi. Sonradan banner eklemek istediniz yeni bir banner kodu yaratıp uygulamanıza güncelleme çıkmanız gerekecek. Benim 3. kısıtlama bi uygulamaya güncelleme yaptıktan sonra geldi. Çünkü güncelleme yaptığım için Google Play aramalarda üst sıralara çıktım ve indirilmem bir anda çok arttı bu sefer google bunun nasıl indirilmesi bir anda arttı diyip geçersiz trafik diyerek 3. kısıtlamayı getirdi. Tamamen kendi şahsi fikrimdir yanlış düşünüyor da olabilirim.
Bende öyle düşünüyorum, Zaten bütün reklam birimlerini kaldır 1 hafta bekle uyarı kalkıyor. Az önce eski hesabıma baktım kısıtlama kalmış. Çünkü bütün reklam birimlerini sildim 1 haftadır istek almıyor doğal olarak incelenecek bir şeyde kalmıyor.
Banner ve Geçiş reklamı olunca daha çok istek geliyor ve inceleme daha uzun sürüyor olabilir. Ancak banner'ı kaldırmak kesin bir çözümdür diyemem.
Hocam diğer uygulamanin etkilenmemesi icin, yeni uygulama için yeni admob hesabı mi açmak Mantıklı?
Hocam yeni hesap açsanız onada bir kaç gün sonra "Hesap Değerlendiriliyor" diye kısıtlama gelecek. İlk 2-3 ay bir kazanç beklentiniz yoksa bir hesap açıp o hesabı 2-3 ay unutun derim.
Ancak uygulamanıza güveniyor ve hızlıca kazanca dönüşecek bir proje ise forumda hesap satanlar var gidip eski tr yada yabancı hesap alın derim.