mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 Ay için 65K çokta büyük rakam değil günlük 700-800 indirmeye tekabül eder. Yinede sunucu masrafı bana çok gibi geldi hocam. Günde 2-3K indirmesi olan uygulamalar için basit bir hosting kullanıyorum ben. Umarım yatırımların kazanca dönüşür bol şans.

Hocam yeni açılan hesapların %99.9'unda Hesap Değerlendiriliyor şeklinde kısıtlama geliyor zaten. Bu artık normal bir şey diyebiliriz. Hesap Değerlendiriliyor diye kısıtlama gelip 1-2 ay kısıtlama yaşayan arkadaşlar var aramızda. Bu uygulama ile alakalı bir durum değil. Bu durumda 2 seçeceğiniz var :

1. Zaten yeni bir uygulama olduğu için fazla trafik yoktur o yüzden kaybınız çok olmaz 1-2 hatta gerekirse 3 ay bekleyin er yada geç kalkar kısıtlama.

2. Kendi 4 yıllık hesabınızı kullanın, Hesap Değerlendiriliyor şeklinde kısıtlama gelmez ancak belki Geçersiz trafik nedeniyle bir süre sonra kısıtlama gelebilir. Bu ucu açık bir durum kimse garanti veremez kısıtlama gelebilirde gelmeyebilirde. Riske girmek size kalmış ama ben olsam girmem. Zaten sıfır bir uygulama fazla geliri olmaz bu yüzden gelirli uygulamalarınızı riske atmayın.

Hocam bence riske atmayın derim. Yeni uygulama eklediğinizde tekrar trafiği denetlemek isteyip kısıtlama gelebilir. En azından 2-3 ay bu şekilde ödeme alın zor duruma düşmeyin.
Hocam sakıncası yoksa uygulamanıza bakabilir miyim?