En fazla 2000 TL'ye Opencart ile en dolu sistemi birçok tema seçeneği ile satın alabilirsiniz. Ekstra bir Pazaryeri entegrasyonu ile daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Her yerde Opencart sistemini övenleri saygıyla karşılıyorum ancak Opencart sistemi de hiç maliyetsiz değil. Günlük10K ziyaretçinin geldiği, 1K nın üstünde satışın olduğu bir sitede yaşanacak en ufak sorun için bir yazılımcıyı istihdam etmeniz gerek. Freelancer hizmet aldığınızda adam nerde belli olmuyor. Sitenin kapalı kalacağı 1 saat 100 siparişin kaybolması demek.
Ticimax gibi platformlarda ise3-5 dakikada destek alabiliyorsunuz. Gece yarısı bile olsa. Ekstra bir yazılımcıya da pek ihtiyacınız yok. Bence eğer ciddi cirolar yapılıyorsa ve çok ekstrem istekler yoksa standart bir e-ticaret sitesi için paket programlar çok daha makul.
--------------
Ticimax ne yazık ki birçok alanda sistemi kapatıyor. Kendi yapacağı işlere de ciddi maliyetler ekliyor. Ama siteniz güçlü ise pazarlık şansınızı iyi kullanın. Ciddi indirimler yapıyorlar. Birde kendilerinin bir ana sayfa düzenleme özelliği var. İşinizi ne kadar görür bilemem ama belki benzer bir kurguyu ücretsiz o şekilde yapabilirsiniz. Ama tabi bu üst paketlerde mevcut diye biliyorum.