Merhaba bir kaç gündür yoğun şekilde kanalları tarıyorum. Samanlıkta iğne aramak gibi...
Bulduğum ve izlenmeleri ile pk açık kanalların bazılarında özellikleri şöyle..
1. Film sitesi ve pk açık, filmi kısmen kırpmış ya da zoom atmış, kanalda reklam çıkıyor
2. Çok sık rastladığım köşe yazarlarının yazılarını okuyanlar... İzlenme idare eder... Çok uğraş gerektirmeyen ve sınırsız içerik.
3. Hiç bir şeyden bahsetmeyen ama çok şeyden bahsetmiş gibi görünen, ses tonu ve video editleri iyi kanallar.
4. Mevcut hükümete yalakalık yapıp gaz alan ya da veren içeriği boş kanallar (izlenmeleri iyi, din kitap yorumları, dünyayı dize getiririz sözleri gırla)
5. Magazin haberlerini anlatan kanallar müge anlının parazitleri. İzlenmeler idare eder.
6. Spor kanalları, spor site ve gazetelerindeki bilgileri yorumlayarak atanlar... İzlenmeleri güzel.
Yukarıdaki kanalların ortak özelliği video edit yapılıp ses eklenmesi,
Farklı kategorilerde konseptlerden bahsettim. Şimdi soruyorum.
Ses anlatımı eklenmiş video edit ile bilgi veren bilgi kanalı açmak mantıklı mı?
Teşekkürler.
@Browland; kardeş yaşınızı ve mesleğinizi bilmiyorum ama şimdi aşsanız ne zaman olgunlaşacak bu site ... Sıfırdan site açmak yeni doğmuş bebe gibidir. Yani masrafları çoktur. Büyütene kadar çok emek ister. Emeklerinizin de heba olmaması gerek. Geniş düşünmek lazım. Yine de karar sizin. Allah yardımcınız olsun ...