Ben üniversite öğrencisiyim. bu sene 4. sınıfa başlayacağım samsunda okuyor istanbul'da ailemle kalıyorum. grafik tasarım okuyor ve tasarım işleri yaparak hayatımı sürdürüyorum. yaklaşık 2 yıl önce Turkcell Süperbox abonesi oldum o zaman 129 tl | Sınırsız | 10 mbps hız ile almıştım. yine pahalıydı ama yurtta kalmam yurt internetine kota gelmesi, müşterilerim için download vs mecbur bıraktı aldım neyse 2 yıl geçti 1 ay sonra taahhütüm bitecek şimdiki fiyatlara baktım ve şok oldum. fiyatlar şöyle;

100 GB | 4,5 G hız | 129 Tl
150 GB | 4,5 GB hız | 159 Tl
200 GB | 4,5 G hız | 199 Tl
Sınırsız | 10 Mbps hız | 199 Tl

ben kullanımlarıma baktım ortalama ayda 180-190 GB kullanıyorum. ama yani işler belli olmuyor bazen çok download olsa bu kotayı aşabilirim bilemiyorum.
Vodafone RedBox fiyatları'da şöyle ;

150 GB | 4,5 G hız | 99 Tl
200 GB | 4,5 G hız | 129 Tl
Sınırsız | 15 mbps hız | 169 Tl

Şimdi Turkcell süperbox'dan kullanımım süreciyle memnun kaldım hız vs çok sıkmadı beni ama RedBox hakkında bir bilgim yok
bu aleti de Süperbox gibi istediğimiz yere götürebiliyor muyuz şehirler arası vs... hızı vs nasıl bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Okullarında belirsizliği açılıp açılmayacağı ülkenin ekonomik durumları işlerin daralması 2 yıllık bir taahhüte girmek bunlar çok kafamı karıştırıyor.. sizce ne yapmalıyım ?