Bence şu anki hali güzel. Örnek konuya da baktım son mesaj hariç gayet güzel dalga geçer gibi haklılığınızı göstermişsiniz

Ben şahsen başından hiçbir şey geçmemiş insanı çok değerlendirilebilir bulmam başından bir şeyler geçmiş ve ne tepki vermiş diye bakarım

Yani hakkında konu açılmış evet ama nasıl sonuçlanmış? Biriyle ticaret yaparken aratıyorum varsa mevcut konularını detaylıca inceliyorum

Ne konuda sorun yaşamışlar bakıyorum bende benzer konuda ticaret yapacaksam daha dikkatli davranıyorum vs..

Konuyla benzer bir şey söyleyeyim bende mesela bir sunucu sağlayıcı ile bir problem yaşadım konu açtım haklı bulundum ve iadem yapıldı ama sonrasında konu silindi

Silinmesi o kadar manasız ki.. Konumu gören 3-4 kişi daha benzer şikayetlerden yakındı. Ben bu tip yazıları görebilseydim çalışmazdım muhtemelen bu sunucu sağlayıcısı firma ile

ama diğer taraftan sayfa sayfa teşekkür mesajları duruyor ilgili sunucu sağlayıcı ile alakalı..

Yani özetle bence kişiyle/şirketle alakalı ne varsa gözükmeli kişiler konuları okuyup kendince kararlarını vermeli..