Merhabalar sevgili dostlar,
Türk telekom ile ilgili bir sorunum var ve acil bir yardıma ya da bilir kişiye ihtiyacım var yaklasık 5 ay öncesine kadar evimde ttnet kullanıyordum şimdi sorun şu taahhüt bittiğini bana bildirmeyen türk telekom şubat ayında bana fazladan 50 tllik bir fatura cıkardı yani 70 tl olacak olan faturam 120 tl olarak tarafıma yansıdı bende müşteri hizmetlerini arayıp durum hakkında bilgi almak istedim ve bana taahhütünüz bittiği için kampanyadan yararlanamıyorsunuz dediler, olayın can alıcı noktası şurası TTNET bana hiç bir şekilde taahhütümün bittiğini ne dijital ortamdan ne de posta yoluyla bildirmemişti ve bende interneti kullanmaya devam ettim, taa ki müşteri hizmetlerini arayana kadar, müşteri temsilcisi her ne kadar size bildirim gelmiştir görmemişsinizdir vs. desede yine de bana gerçekten hiç bir bildirim gelmedi dedim ve aboneliği komple iptal edip daha kullanmak istemediğimi söyledim neyse aradan geçen 5-6 aylık süre sonra az önce müşteri temsilcisi beni arayıp 800 küsür tl fatura borcum olduğunu ödemezsem icraa avukat masrafları vs. gibisinden ekstra ücretler olacağını belirtti. Anlamadığım nokta aboneliği iptal etmeme rağmen hala fatura cıkarıp bu parayıda ödemem gerektiğini söylüyorlar, halbu ki kullanmadığım bir ürün için neden para ödemem gerekiyor ? hiç bir şekilde data kullanımım olmadı tek bir kb bile internet kullanmadım fakat sanki kullanmışım gibi 800 tl para istiyorlar bu durumda ne yapmam gerekiyor arkadaşlar bilen ya da bilir kişi var mı acaba ?
Kullanmadığım bu ürün için para ödemek istemiyorum, kullanım kayıtlarıma bakın aktifliğine bakın diyorum bu seferde bu bizim sorunumuz değil gibisinden konusuyorlar ne yapmam gerektiğini hala çözemedim nereye başvurabilirim bilgisi olan varmıdır ?