teşekkürler
Bilgisayar başında daha az vakit geçirip olabildiğince toprağa ayaklarını ellerini bas böyle 10 dakika dan aşağı olmasın vücudundaki elektrik aynı yüksek gerilim hatlarındaki gibi beyinde birikiyor oda dışarı atılmayınca baş ağrısını arttırır bu sadece bir tavsiye nöroloğada kesinlikle görün
deneme fırsatı yaratacağım hocam tavsiye için teşekkürler
Nöroloji. 3 aydan fazladır acıdan duramıyordum, sinüzit vardı en sonda migren çıktı. Şuan 3-4 haftalık ilaç ve burun spreyi tedavisinden ve ışık, sesten uzak durarak acıları azalttım. Eğer migren veya benzeri bir rahatsızlık varsa fazla bekletmeden bir doktora görünmenizi öneririm.
sinüzit var bi gidim hocam allah korusun başka sorun çıkmasın
Hocam geçmiş olsun, sinüzit bende de var. Nörolojiye gözükün. Sürekli olarak bilgisayar başında kalmak, ağrıyı tetikliyor.
aynen hocam bi gözükeyim randevu alıp
Nöroloji yönlendirir bende de sinüzit var ama benim göz e bağlı başka bir sorun çıktı.
Geçmiş olsun hocam
Çok geçmiş olsun hocam. Noroloji bölümüne gidip muayene olabilirsiniz. İnşallah kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.
Amin hocam inşallah
Denize Girip Derine Açılman ve En Dibe Batıp Durabildiğin Kadar Durman 2-3 Gün Yaparsan Bütün Sinüsler Açılır ve Rahat 1 Sene Götürür Seni
yüzme bilmiyorum hocam sıkıntılı bir durum onu yapmam