Arkadaşlar selam,
pandemiden etkilenen özellikle yaşlı tanıdıklarınız çevreniz ihtiyacı olan kimseniz varsa bana yazın 5 aileye 100 er liralık erzak yollayacağım. Eğer adres bana ters kalırsa size 100 lirasını da iletip hayra aracı olarak ortak olmanızı sağlarım. Bana ilettiğinize dair bir görsel yada video görürsem çk daha mutlu olurum, tabi alan adamın videodan rahatsız olmaması şartıyla , yoksa şart değil.
Bu tür ihtiyacı olan aile varsa yanınızda çevrenizde, konu altından yazın lütfen , ulaşayım size ödemeyi ileteyim. Hayrımızı ortaklaşa yapalım maddi kısım benden, ulaştırmak sizden (şuanki konumuma uzak ise)
Not eğer gerçekten çok kötü durumda bir yaşlımız var ise, aylıgı vs olmayan , sizin de yada çevrenizin de yardım ettiği biri ise, ben bir seferlik değil her ayda gönderebilirim, yeterki inanalım zor da olduguna ve ulaştığına+
Saygılar
Güncelleme: 27 Şubat 2021
Arkadaşlar nakit yardımlar iletmiştik 3 ay önce 1200 Lirayı buldu bu konudan ilettiğimiz arkadaşların total listesi. Bazı ailelere bir seferde kesmedik, devamlı ilettik çünkü bir kere yardım ile dokununca bitmedi, bitmiyorda. Akabinde ki aylarda da ilettik özellikle kış olmasından ötürü.
Aldığımız yeni yatırımlar, yeni dış ortaklar ve çalışanların artması sebebiyle aynı konuyu tekrar aktif ediyorum. 10 tane aileye 100 er liralık market alışverişi yollanacaktır. Veya 5 aileye 200 lirada olabilir. Önemli olan gerçekten ihtiyacı olan birilerine ulaşabilmek. Önceki yardımların bu ay sonuydu, tekrar yenilemeyip farklı hayatlara dokunmak istiyoruz.
Şuan bana gelecek PM'lerden isimleri açıklanmayacaktır. Mesajlarda ki aciliyete göre 10x100 veya 5x200 şeklinde market yardımları iletilecektir adreslerinize. Marketlerin olmadıgı, migros, carrefour yada trendyol market gibi firmalardan direkt makarna un gibi market alısverişi yapılıp adrese iletilecektir.
Sevgiler.