Herkese merhabalar,

Güzel bir konu tasarımı yaptıracağım yakında

Konu başlığındaki alanlarda sorun yaşıyor iseniz yardımcı olabilirim.

Not : Wordpress alt yapısı ile hazırlanan sitelere (belirlediğimiz işlemleri yazılımcınıza yaptırabilir veya yapabilirseniz sorun olmaz) destek vermiyorum.

PHP ile yazılan sitelere destek vermekteyim.

Sayfa bazlı ücretlendirme yapılmaktadır.

Yazılımınız size özel ve yönlendirmeleri uygulayabilecek yada uygulamamı sağlayabilecek seniz çalışabiliriz.

Verdiğim bu hizmet ile size detaylı bir şekilde neler yapıldığı ve yapıla bileneceğini anlatıyorum. Daha sonraki çalışmalarınız için tecrübe etmiş oluyorsunuz.

BU HİZMET GOOGLE BOT'LARINI KANDIRARARK SİZE 100 PUAN ELDE ETTİRMEZ, GERÇEK PERFORMANS ÇALIŞMASI İÇERİR. WORDPRESS İLE WİDGET EKLEYEREK PERFORMANS ARTIŞI YAPMIYORUM. TÜM İŞLEMLER MANUEL EL EMEĞİ İLE YAPILIR.

GELEN SORULAR ÜZERİNE BİR NOT: BAZI ARKADAŞLAR SİSTEMLERİNE BENİM MÜDAHALE ETMEMİ İSTEMİYOR YADA YAZILIMCIMIZ VAR YAPTIRIRIZ DİYORLAR, BU DURUMDA FİYAT DEĞİŞİYOR. RAPOR ÇIKARIP SİZ YAPILMASI İÇİN VERDİĞİMDE Kİ FİYAT İLE İŞLEMLERİN TAMAMINI BENİM YAPMAM İSTENDİĞİNDEKİ FİYAT DEĞİŞİYOR HALİ İLE.

Örnek İşlem :

Örnek İşlem:

Örnek İşlem :

Son Çalışmamız

İşi aldığımızda : Masa Üstü CLS ve Performans sorunları bulunmakta idi.
Masa Üstü : 89 Puan - Mobil : 60 Puan idi.
İşlemler sonucu geldiği nokta aşağıda. Masa üstü :100 Puan - Mobil: 97 Puan yapılmıştır

Örnek İşlem:

Bir mutlu müşteri daha

Lütfen CLS, TBT ve SI değerlerine dikkat edin.