Çok uzun süredir uğraşlarıma çabalarıma rağmen hiçbir sınır olmaksızın sınırsız gmail açabilen yazılımımı kodladım sanal pclere kurduğumu farzedersek günde minimum 20 30 bin açılıyor şuan ana pc de 1 günde kesintisiz 5300den fazla açtı tek pc bu sayı, en güzeli ise 0 maliyet hiçbir maliyeti yok bana bu kadarınıda söylemeyecektim
fakat ben bu olaya başladığımdan beri herkes yapamazsın edemezsin olmaz açamazsın koskoca google yapsan bıle 50 100 tane belkı acarsın gıbı şeyler ıle şevkimi kırmada birebir insanlar vardı herkesde vardır size diyeceğim şu ki bir işi gerçekten ama gerçekten yapacağınıza inanıyorsanız asla vazgeçmeyin deneyin olmadı bidaha deneyin en son derseniz ki gerçekten bir çıkar yolu yok o zaman en azından denedim ŞUANLIK olacak gibi değil dersiniz yani dostlar lütfen yılmayın inanın yaparsınız neyse şimdi bunu dedim diye bile nutuk çekme vs diyenler olur size bolca galp

neyse asıl sorularımı sızlere sormak ıstedıgım ıcın açmış bulundum konuyu.
Şunuda hatırlatıyım Kimseyle detay yada birşey kanıtlamak zorunda değilim lütfen yorumlarınızı sorularıma göre yapmanızı rica ediyorum. 10 gün kadar süre içerisindede yazılımımın açılan gmailler ile youtube abone olma - yorum atma - like - dislike atma kısmını ayarlıyorum.
Sizlere şu soruları sormak istedim cevaplayanlara çok teşekkürler okuyanlarada birer kalp emojisi
1- Düşüş olmayan bot abone sınır yok dilediğim kadar atabilirim kaç tl den satmalıyım ?
2- Yorum-Like-Dislike kaç tl den satmalıyım yada bunun alıcısı varmı ?
3-Abone gönderiminde bi günde 50-100 k yada 20 30k gönderim yapsam gönderdiğim kanal yada hesaplar patlarmı ?
4-İncelemelerime göre en yüksek 200 300 atıyorlar günlük bende öylemi yapsam ama çok az bir sayı bunu aşabilme imkanım varmı ?
5-Aynı şekilde google işletme yorumu da atabilirim ondada sınırım yok bunun fiyatlandırması sizce nedir ?
Herkese teşekkürler. Lütfen yazılımı satın almak için teklif yapmayınız yada soru sormayınız yazılım satılık değildir detayda vermiyorum dostlar geceniz güzel olsun.