karan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasipse ben de cuma günü dilekçe vereceğim boşanmak için sırf böyle saçma sapan şeylerden küsüp trip atıp.psikolojik savaşlar açıyor eşim. Bu nedenle yeter dedim 😂
Bence sürekli böyle ambargo vb küslük olacaksa yol.yakinken dönmeni tavsiye ederim hiç çekilmiyor 6 yıllık evliliği bitiriyoruz Allah'ın izniyle
üzüldüm hocam allah hayırlısı versin sizlere inşallah, umarım çocuk yoktur varsada çocuk için çok etkilemez.

yavuzmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevabı soyadında saklı.
merak ettim şimdi

MelihKabak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 1 hafta neden dedi bilemeyiz ama benim görüşüme göre kimseyi üzmeye, kırmaya gerek yok bu hayatta çünkü 1 saniye sonra ne olacağımızı bilemiyoruz. Seviyorsanız hiç vakit kaybetmeyin, haklı olsanız dahi özür dileyin, alttan alın. Gün gelir haftalarca, aylarca konuşmadığınız için pişman olursunuz. Emin olun karşı tarafta sizi seviyorsa zaten problemler ortadan yavaş yavaş kalkacak, mutlu bir hayata devam edeceksiniz
sabahtan beri mesaj atmadı ve bana niye mesaj atmıyorsun diyor bende ona ben senin mesaj atmanı bekledim diyorum, o da bana bende senin mesaj atmanı bekledim diyor
gelde 1 hafta bekle böyle

CanDostu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğu kişi umursama, ilgi gösterme kendisi gelsin diye söylemiş. Şayet kız dediğiniz gibi biriyse ve siz bu yorum yapanların tavsiyesine uyarsanız, o kızı unutun. Dönmez size...
Tartışmayı unutturacak sevdiği sohbetleri yapmaya çalışın. Tabi biraz zekice espri yapmanızda da fayda var. Gerisi kendiliğinden gelir umarım.
Bu arada özür dilemenizi önemseyeceğini de zannetmiyorum. Çünkü özür dilemek, aynı hatayı tekrar yapmanın göstergesidir.
hayırlısı hocam bakalım 1 hafta içinde mesaj atmazsa pek artık eskisi gibi olmaz sanırım