Hocam peki bu durumda benim marka değerim ne olacak? Ben bu konuda haksız mıyım şimdi?
Ben ismim forumda kötülenmesin şikayet konusunda geçmesin diye haklı olduğum halde 750 - 600 - 500₺ para ödedim. Marka değerine bu denli önem verirken adam daha forumu kullanmayı bilmeden ismimi kötüleyip gidiyor.
Hocam haklı iseniz konuya kanitlarinizi ekleyiniz gereyini moderatorler yapar
Yanliş anlamayın marka dahi olsa 1 kişi mağdur oluyor ise şikayet konusu aça bilir konu incelenir gereği yapılır haklı isenizde konu silinir
Ben şikayet konularini takip ediyorum ve gözume takılan bir kaç üye var iş için ödeme aliyor ve zamaninda teslim edilmiyor bir iş ki geciktirildi uzatıldı ilgilenilmedi o işten hayir gelmez şikayet konusu açıldiğında saat içerisinde iş ile ilgilenerek ya tamamlıyor veya geri ödeme yapıyor ben o kişileri bu konular sayesinde tanıyarak ticaretimi başka kişilerle yapıyorum
Bu sebeple şikayet konuları herkese açık olması gerekiyor
EDIT hocam şikayet konusunu okudum net olarak Haklısiniz bu marka isminizi kirletemez şikayet konusu göruyoruz ve butun konuyu yazilan mesajları ve ilgili satış veya acik arttirma konusuna kadar okuyorum
Konunun silinmesini isteyin silerler bence