GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Daha öncede benzer konular açmıştım, şuanda yine bugün bir mesaj aldım buradan ve çok çok mutlu oldum.

Mutlu olma sebebim yapılan iyiliklerin unutulmaması ve hatırlanması. Böyle vefalı insanları görmek okadar güzel ki, günümüzde böyle arkadaşların, kardeşlerin, abilerin kaldığını görmek çok sevindirici.



Kendisi adının verilmemesini istedi bende kapattım üstünü

R10 güzel biryer, yapılan iyilikler bir şekilide size maddi dönmese bile böyle manevi dönüşler maddiyattan daha önemlidir. Herzaman dost, arkadaş kazanmak felsefeniz olsun. Gerçekten çok mutlu oldum, seneler sonra hatırlanmak ve meblağ zerre umurunuzda olmak bunu unutmayan hatırlayan birisi bende baştacıdır, Allah gönlüne göre versin kazançları bol olsun, sizde her daim ihtiyacı olanı çevirmeyin, bir şekilde bu size döner.

Ben bugün bu noktalara geldiysem, çok şeyi başardıysam, hayatımı rahat yaşıyorsam buna vesile olan en büyük aracı R10'dur, sonra benim azmim. Buranın kıymetini bilin
hocam allah kabul etsin güzel bir paylaşım olmuş maşallah her 2 nizede ama bu forumda iyiler kaadar bir okadarda cani kötülerde var allahım işte o tiplerden korusun iyi gönüllü insanları hayirli aksamlar herkese örnek teşkil edecek bir durum bence bu yardımlar para veya başka şeyle değil herşeyle yapılır yada yapılması lazım gerçekten teşekkürler. iyi aksamlar hocam