Merhaba,
Forum dışında bir arkadaşımın referansı ile bana gelen bir müşteri var. İşini yaptım teslim ettim. Ardından bozulmuş tekrar geldi ama ben baya bi beklettim. yoğunluğumdan dolayı. kendisinden sürede istemiştim ama günde kırk defa arıyordu.
Neyse 10gün ardından en son artık işleri kenara bıraktım . Ve işine baktım. ücreti telefonda kabul etti. devam ettim işi bitirmeye yakın ücreti söyledim. yok ben zarar ettim yok para kazanamadım dedi.Beni zararına ortak edemezsin o senin ticaretin beni bağlamaz şeklinde yaklaştım.
Sonra iyi yapma o zaman dedi. ve yaptığım çalışmaları geri alıp bıraktım. 31 ağustosta olan olaylar.
12 eylülde; tekrar yazdı. yap ücretini vereyim diye. senden bir kuruş kazanmayacağım dedim ve kestim konuşmayı.
Şimdi sabah konusunu gördüm r10da bi üyeymiş. bende dedimki, başka üyeler sıkıntı çekmesin adamın yaptıklarını yazdım.
Gelip bana -trade kullanmış. bu adamla ticaret burada başlamadı burada - trader kullanma hakkı var mı?
Karşı tarafın verdiği eksi ticaret puanını inceledim, paylaştığı ekran görüntüleri gerçekse sizin günlerce karşı tarafa dönüş yapmamanız yanlış bir hareket olmuş. En azından iki mesaj yazıp cevaplayabilirdiniz. Onun haricinde iş görüşmelerini telefondan yapmak yerine WhatsApp'dan gerçekleştirmek her zaman daha iyi bir yol, neticede söz uçar yazı kalır...