Merhabalar arkadaşlar, uzun süredir aklımda olan deyip uzun uzun anlatıp başınızı ağrıtmayacağım.
Bu bir başarı öyküsü mü yoksa hevesle başlayıp hüsranla son bulacak bir serüven mi bunu hep birlikte göreceğiz.
Masamın baş köşesinde bulunan iki kulağıma da küpe iki sözü paylaşmak istiyorum:
"İlk adımı inançla at. Merdivenin tamamını görmen gerekmiyor. Sadece ilk adımı at!"
"Bir şeyi bilmek önemli değil, bir konuyu idare edebilmek önemlidir. Önemli olan iyi bir yönetici olmaktır."
Hedefim: Kişileri anlık değil hayat boyu satın almak ve o kişilerle omuz omuza yürekten istediğim o büyük hedefime ulaşmaktır.! Allah nasip ederse ortalama günde 50 kargo çıkartabilecek bir e-ticaret projem var onu gerçekleştirmek istiyorum.
25 Şubat 2020
Domain alındı.
Domain aldığım firmadan Wordpress Başlangıç Hosting paketini alındı.
SSL aktif edildi.
Web Sitesi Kuruldu ve 10 adet içerik girildi.
Mart-Nisan-Mayıs-Haziran-Temmuz-Ağustos 2020
Neler oldu neler ne siz sorun ne ben anlatayım.
13 Eylül 2020
6 ayda bir tane bile içerik girilmeyen siteyi sildim.
14 Eylül 2020
Wordpress kurulumu yapıldı.
ColorMag Wild Magazine teması kuruldu
Logo ve Renk özelleştirmesi yapıldı.
Google Analytics kaydı yapıldı.
Google Search Console kaydı yapıldı.
Site Kit by Google eklentisi kuruldu. Analytics, console gibi google hizmetlerini bağladım.
Yandex Webmaster Tools kaydı yapıldı.
Bing webmaster Tools kaydı yapıldı.
Wordpress kullanıcı çerezleri ile ilgili eklenti kuruldu.
WP Fastest Cache (Cache) kuruldu gerekli ayarlar yapıldı.
Smush Compress, Optimize and Lazy Load Images eklentisi kuruldu.
Instant Indexing (Rank Math) eklentisini kurdum ama hiçbir bilgim yok araştırıcam.
15 Eylül 2020
Hakkımzda, Yasal İlkeler, Gizlilik Politikası, Çerez Politikası, İletişim Sayfaları Oluşturuldu.
Kategoriler Hazırlandı.
XML Sitemap & Google News eklentisi kuruldu ve gerekli düzenlemeler yapıldı.
(Edit) Alexa Rank: #9,039,301
Naçizane sizlere bir sorum olacak: Önerebileceğiniz ücretsiz güzel Social Share eklentisi var mı acaba?
Şu eklentiyi ekle, şunu mutlaka uygula, şunu yap diyeceğiniz her şeye ihtiyacım var.
Yeni gelişmelerde görüşmek üzere...