Açtığım konuda siyasetin S'si yok. Ortada bir tutarsızlık tespit ettiğimi ve tespitimin doğru olup olmadığını, nedeni nedir diye soruyorum. Hatta tespitimin kontrol edilmesi için indirme linki koydum. Şayet tespit doğru Sağlık Bakanlığı verilerinde sorun varsa, bunu Sağlık Bakanlığı'na bildirmeyi düşünüyorum. Eksik ve/veya hatalı bilgiyi düzeltmek sizin düşüncenize göre kötü olabilir, bana göre devlet kurumuna yardımcı olmaktır.
Merhabalar,
...Eksik ve/veya hatalı bilgiyi düzeltmek sizin düşüncenize göre kötü olabilir...
Yok hayır aksine çok faydalı bir düşünce fikrimce. Yazdığınızın aksini belirten bir atıfta bulunmadım size. Yanlış anladınız sanırım, yazımı okurken direk sizi hedef alan bir atıf mevcut değil dikkat ederseniz.

Açtığınız konu siyaset içeriyor da demedim. Sadece bu ve benzeri tüm konularda genellikle bağlam buraya dayanıyor. Bende mesajınızı okuyan abilerimiz/ablalarımız/kardeşlerimiz için kendi fikrimi paylaştım. Sizi rahatsız ettiyse konu sahibi olmanız nedeniyle dilerseniz kaldırabilirim

Bildirmeniz yeterli.
İyi forumlar.