İyi de bu sistem açığı olmaz ki sadece firmada satış yapan mağazanın kötü niyeti olur. Puana bakmaktan ziyade gidin sadece o ürünün yorumlarına bakın siz mağazanın tüm ürünlerini almıyorsunuz sonuçta ürün yorumlarında ürün satın alıp yorum yapan kişilerde ürünü satın aldı şeklinde bir yazı yazar sadece bu yorumları dikkate alarak değerlendirme yapabilirsiniz mesela.
Hocam şu şekilde sistem açığı. Mağaza anladığım kadarıyla mağaza puanı düşmesin diye yada farklı bir nedenden dolayı beni mağdur ediyor fakat sistemde bu mağduriyeti giderecek müşteriyi koruyacak hiç bir menü yok. Ürün yakın bir hastamız için gerekli takviye bir üründü. 10 gün oldu mağdur olduk. Sonuçta pandemi nedeniyle hiç girmek istemediğim eczaneye girip ürünü bu yolla satın aldım. Ama parasını bankaya ödediğim halde trendyoldan bana gelen ne bir paket var ne de bu mağduriyetimi giderebilecek bir kanal var. Eğer canlı bağlantı menüsü yada müşteri hizmetleri santral menüsünde ulaşabileceğim bir seçenek varsa yardımcı olabilirsiniz.