UfukGuler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 2016 yılında DGS ile Marmara GSF Grafik bölümü kazanmıştım. Bu sene de okulum bitti. Tasarı dershanesine gitmiştim ve DGS anlamında mükemmel denilecek derecede iyi hocalar. (Avcılar DGS'ye gitmiştim. İstanbul'da oturuyorum.) Hepsinin kendine özgü soru çözme tarzları vardı. Yani tamamen DGS'yi yalayıp yutmuş ve öğrenciye en basitinden anlatıyorlardı. Pandemi süreci olmasaydı kesinlikle Tasarı dershanesi var ise oraya şuan yazıl derdim. Doping hafızayı yıllardır görüyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum. DGS zaten 2 bölümden oluşuyor. Sen de sayısalım diyorsun. Facebook'ta zamanında ben DGS gruplarını kullanıyordum eminim ki hala vardır. Boşuna Doping Hafıza'ya para yatıracağına oraları kullan. İnternette zaten çok güzel soru çözen hocalar var (Benim zamanımda Hocalara Geldik, Tonguç Akademi gbi kanallardan destek alıyordum). Buradaki kişilerin veya benim dediğime her konuda kulak asla asmamalısın. Çünkü bu tamamen senlik bir olay. Buradaki birisi sana para verme youtubede öğren der ama sen o disiplini yakalayamazsan sonu başarısızlık olur. ( Ben asla evden youtubeden hiçbir konuda disiplinli bir eğitim süreci yakalayamadım. Tamamen benle ilgili bir durum.)
Dediklerinize katılıyorum hocam. Bizim burada da tasarı var. Yazılmayı düşünüyordum bende, ama şuan bekletiyorum her an bi yasak gelebilir korkusu var. Benimde bireysel çalışmada disiplin sorunum var maalesef...