Merhabalar arkadaşlar,
Dikey geçiş sınavı için hazırlanmaya başlamam gerekiyor. Önümüzdeki sene sınava giriyor olacağım naspipse. Malum pandemi sürecindeyiz. Vakalar ciddi artışa geçti. Gün geçtikce yeni genelgeler ve kısıtlamalarla ilgili haberler geliyor. DGS sınavında sayısal tarafında olacam. DGS için eğitim veren kurumlara (dershanelere) gitmek istiyorum. Yüz yüze eğitimin yerini tutamaz, online eğitim sistemi düşüncesindeyim.
Sizlerden fikir almak istediğim konu, risk'e girip DGS eğitimi veren kurumlara yazılarak hazırlanmakmı, yoksa online eğitimde adından çok söz ettiren Doping Hafıza mı almalıyım ? Şimdi aslında kafamda şu var, yarın bir gün yüz yüze eğitime başladıktan sonra yeni kısıtılama gelip eğitim kurumları online derslere dönecek gibi bir durum seziyorum. Bende diyorum ki acaba, online eğitimlerde eğitim kurumlara nazaran, daha profesyonel olan Doping hafızamı almalıyım ? Tabi ki arada ki en ince fark, birinde uzaktan canlı ders izleyip anlık soru sorabilirim, diğerinde ise böyle bir durum yok. Ancak dezavantajı bu şekilde olsada avantaj sağlayacak olduğu kısım online eğitim üzerine kurulmuş profesyonel içeriklere sahip bir sistemimi tercih etmeliyim ?
Özetlemek gerekirse pandemi sürecini göz önüne alarak 2 yol olan, online eğitimlerde profesyonel olan Doping hafıza gibi bir sistemlemi , yoksa yarın bir gün ne olacağı belirsiz, ama bir yandan da yüz yüze eğitimin önemi göz önünde bulundurarak riske girip eğitim kurumlarına mı gitmeliyim ?
Şimdiden görüşleriniz için teşekkürler.