ResulCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar 01.07.2020 Tarihinde Askerliğim Başlamıştı Kütahya Hava Er Olarak Yaptım Acemi Birliğini Çok Güzel Günlerim Oldu Ve Hastalıgımdan Dolayı Kötü Günlerimde 6Senedir Süredir olan Hastalıgım Orda Tetikledi beni Sivil Hayatımda bile Nöbetlerim Panik Ataklarım oluyordu ama 3-4 ayda 2 sefer olurdu okdar ciddi bişey yoktu tedavi görmüştüm iyileşmiştim ama orda tetikledi beni acemi birliği bittikten sonra dağıtım otobüslerinde 2.cı Dinleme Tesisinde Fenalaştım Ve Noböek Panik Atak Geçirdim 2saat Aramışlar beni firar ettiğimi düşündüler Ben Kendimde değildim herneyse usta birliğinde çıktıgım doktor 15gün hava değişimi verdi ilaç tedavisi ile birlikte istanbula geldipimde fenalaştım burda 15 gün daha verdi lakin hava değişimi bittiği halde teslim olmadım hastallıgım devam ediyor ve Pandemi süreci oldugu için hastanahanelerde yoğunluk var anksiyete Hastalıgı İçin Rapor Alabilirmiyim ?
Anksiyete için hemen rapor veriyorlar. Beni hiç zorlamamıştı doktor. Tedavi geçmişiniz varsa sizi de zorlayacağını sanmıyorum. Milletin eleştirilerine kulak asmayın. Anksiyetenin insanı getirdiği noktayı bilmiyordur çoğu. Hiçbir şey sağlığınızdan önemli değil.