Merhaba arkadaşlar üst komşu ve yan komşu corona olmuştu , işin aslı ilk üst komşu corona oldu sanırım sürekli balkonlarında beraber oturdukları için diğer komşuyada bulaşmış.
Cuma akşamı bulaşan komşu rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı evde karantinadaydı fethiye devlet hastanesinden milasa sevk etmişler yeterli techizat olmadığı için ve bugun sabaha karşı rahmetli olmuş.
Bizim burda evler müstakil 2 katlı ve çarşının içerisi tüm bankalar resmi daireler hep 200-300 metre yakında evdekilere diyorum taşınalım gidelim ki burayı kiraya versek villada oturacak gelir elde eder. Nafile dinletemiyorum bende çok ciddiye almıyordum işin aslı ama gerçekten arkadaşlar şakası yokmuş lütfen kendiniz için değilse sevdikleriniz için dikkat edin.
Devletin tek yaptığı evde karantinada tutmak belli etmiyorlar fakat hastanelerde gerçekten yer yok ona göre haraket edin.
Virüse Bir Fethiyelimiz Yenildi...
Dünya genelinde çok hızlı bir şekilde yayılan Corona virüsü artık Fethiye'miz de kendini hissettiriyor. Bu gün Fethiyeli bir vatandaşımızı corona virüs yüzündenaybettik. Değerli büğümüz Fethiye Türk Kadınlar Birliği Başkanı ve Emekli Öğretmen Zeynep Tuncel ,li kaybettik.
Fethiye 'de virüs ikinci dalga pozisyonuna geldiğini görüyoruz. Yurtdışı ve yurt içinden yerli ve yabancı turistlerin ilçemize akın etmesiyle virüs vakaları günden güne hissedilir boyutlara geldi....
Daha önce Fethiye'de yaşayan bir kişi bu hastalıktan vefat etmemişti. Ama bu gün 15.09.2020 Salı günü Fethiye Türk Kadınlar Birliği Başkanı ve Emekli Öğretmen Zeynep Tuncel ,li vürüsten dolayı kaybettik. Bu kayıp ilk ve son olsun isteriz...Bu işin şakasının olmadığını bilinmesi için bu haberi yapıyoruz.Fethiye'nin her bölgesinde virüs olduğunun bilinmesini isteriz. Bir çok hasta evde izole ile tedavi altında bulunuyor. Bazı hastalar Fethiye Devlet Hastanesinde tedavi altında bulunuyor. Burada önemli olan sayılar değil. Önemli olan bu virüsten korunurak yaşamayı öğrenmektir....
Bu gün virüs ten Zeynep Tuncel hocamızı kaybettik çok üzgünüz. Emekli öğretmenimiz tüm kız öğrencilerin okuması için seferber olmuştu.
Eğe Gazetesi ve Haber Kanalı olarak Zeynep hocamız mekanın cennet olsun sen hep kalbimizde yaşıyacaksın.