Dinimize göre Yakaza adı verilen kabileden olan cinler her gece uykumuzda başımızda beklerler ve en güçsüz ( abdestsiz , duasız vb... ) gecemizde ağırlık olarak çökerler . Rukye dinlemini öneririm
Bilimsel açıdan ise yorgunluk , birikmiş stres , sinir , tilki uykusunda olmak ( uykuya tam kendini veremeyip etraftaki ses ve harekete duyarlı şekilde uyuklamak ) sebebi oluyor . Sene de 4-5 kere sabit yaşadığım olaydır 😊
Kafir 3 harfliler ve Karabasan bi nevi eğleniyorlar bizimle işte, akılları sıra Müslümanlar ile uğraşır bu tarz varlıklar. Nas suresi ilaçtır, ilaçtır. Tabii işin içinde gusulsüz bir şekilde uyku çekiliyorsa bunun da etkeni var.
Bana da oluyor arada hareket etmek istiyorsun ama edemiyorsun bağırmak istiyorsun ama olmuyor. En son olduğunda deprem oluyordu avizeye bakıyordum öylece kalkmak istedim ama kalkamadım en son bittiği zaman tekrar baktım avize sallanmiyordu. Çok kötü.
Odanızda Kuran-ı Kerim ve küçük küçük dua kitapları tutmanızda fayda var. Benim odamda da yok iken karabasan denen şey çok uğruyordu. Bu olay gerçekleşirken kesinlikle güzel bir Besmele ile Nas suresini okuyun. Ortamdaki sizi izleyen 3 harflileri ve Karabasanı direkt kovar. Ama dediğim gibi odaya yüksek konumlarda duracak şekilde dua kitapları ve Kitabımızı bulundurun.
Valla açıkçası 2 senedir camiye gitmiyorum nedendir bilmiyorum bulunduğum odada bir kaç tablo var kuran harfler ve yan odamda Kur'an'ı Kerim'de var asili duvarda hayirlisi olsun bakalim vardir bi hayir yorumlariniz icin teşekkürler .