Merhaba,

Geçen sene bu ürünler üzerinde çok fazla araştırma yapmıştım hocam. Özellikle kadıköyde çok güzel satan yerler ile görüştüm, hepsi diyor ki yurt dışı vs.

Bu sektöre 4-5 sene önce girenler aldı başını yürüdü. Nasıl oldu bu? İlk başta salı pazarı, bit pazarı gibi yerlerden 3-5₺ ye vintage ürünleri satın aldılar. Ki bilen bilir eskiden bir hayli çok satılıyordu pazarda bu tarz ürünler. Sonrasında baktılar ki bu ürünler deli gibi satılıyor. Pazar yerlerinde satış yapanlar ile anlaşıp, daha makul fiyatlardan satın aldılar. Pazarcı da yaşadı, ürünü satanda. Ee, böyle devam ede ede, yelpazede bir hayli genişledi.

Ama nike, adidas, vs. marka 2. el vintage satanlarda var bunlarda dediğim gibi ve yurt dışından getirme olarak yapılıyor %60'ı hocam.