Ben forumlarda pek aktif olan birisi değilim ve benim 1 yıldan fazla devam eden üyeliğim bulunmaktaydı. Ve en son webailesinde barınıyordum c panelde dahi webailesi yazıyordu. Ve alperen bey ile görüştüğümde tüm haklarını devir etiğini söyledi .
Dediğim gibi destektende yazdınız size net bir şekilde açıkladım, böyle birşey size alperen beyin iade yapmak istemediği içindir biz kendi müşterilimize fazlasıyla iade yaptık alperen bey bize devir ettiğine dair ödeme gösteremeyecektir aynı zamanda who is yapın bakın webbir ile alakamız yok, sizinlede 0 tl ücret alarak saatlerce ilgilendik ve gerçekleri çok net biçimde ifade eddik gerekirse destek taleplerini, uyarıları herşeyi konuyada atabilirim ancak gerek duymuyorum dediğim gibi ben böyle bir şeyle karşı karşıya gelebileceğimizden dolayı rootmanile 15 gün önceden iletişim kuruldu ve bilgi verildi.
Sizinde bu konuyu içten isteyerek açtığınızı sanmıyorum, size verilen destekler hiçbiryerde verilmedi. Dediğim gibi alperen beyle ilgimiz yoktur konu sadece firma ismimizi lekelemeye yöneliktir, bu konuda sonuna kadar haklıyız aynı zamanda alperen beyle olan anlaşmalar mesajlarda rootmana gönderildi hizmet iptallerinden 15 gün önce siz bunu görmedik dediniz sitenizi +4 gün açık tuttuk yani biz size anlayışlı davrandık herkeze anlayışlı davrandık bu konu haksız ve lekemele amaçlıdır.
Webbir ile alakam YOKTUR VE SADECE FİRMA İSMİMİZİ LEKEMEK AMAÇLI BU KONU PAYLAŞILMIŞTIR!