baktım

))
cari açığımız var
işsizlerimiz var
iş arayanlarımız var
iş verenlerimiz var hepsi doğru valla
ama bana şunu açıklayın.
alt komşum hdp li ve adamın ağzında kin nefret akıyor elinden gelse erdoğanın kafasına seve seve sıkacak nerdeyse.
fakat adama baktığımda, evlendi bizim dairede kiracı oldu o süreçte bir fabrikaya girdi şuna maaşı 5bine yakın altında 80 bin tl araba ve ev satın aldı 80 bin tl ye ve sosyal hayatı çok iyi.
ama adam konuştuğunda herşey eksik ekonomi bitti türkiye batık, erdoğan yiyor adaletsizlik var vs vs. pandemi sürecinde kendisine annesine babasına kardeşine ayrı ayrı her ay ödenek aldı, malı mülkü işi olmasına rağmen
ben 10 yaşımdan beri tahtakelede ticaret yapıyorum okumadım, 20 senelik arkadaşlarım var brak fakiri 200 bin tl nin altında arabası olmayan yok, hepsi mal mülk dukkan sahibi, bu adamlarla oturduğumda abi türkiye de öyle bir kriz var ki şuanda tirkiye battı erdoğan çoluğuna çocuğuna yediriyor paraları diyo. dostum bana bu kafayı izah edermisin

hani türkiyede fakir var biliyorum bizim insanımız zaten fakirliğini veya muhtaçlığını ortaya açmaz gururludur. bana göre ortada açım devlet hırsız halk fakir diye çığırtkanlık yapanların tamamı, kendi ceplerine girmedi diye bağırıyorlar. bana bu kafayı izah edermisin rica etsem bana lütfen başka örnek verme sadece bu adamların kafasını anlatırmısın