yıl 2008 abd de bır banka batıyor ve tum dunya krıze gırdı o donemde halka para dağıtmayan RTE su gunlerde aylardır kısa çalışma odeneğı altında mılyonlarca kısının cebıne para koyuyor mıllet olarak da hala kufur edıyoruz garıbıme gıdıyor sonra yorumlarda abdye gıttık ama 1 covıt yuzunden hastanede 3 bn dolara yakın para odedık dıyolar guler mısın ağlar mısın
3 bin dolar mı 30 bin dolar mı ? bir amerikan vatandaşa 30 bin dolar fatura göndermişler itiraz edemiyor bile ,
birde bizim eski türkiyemiz var ki kriz zamanlarında galoşu parayla hastane önünde hastalara sattılar özellike ssk da, alamayan giremiyor şaka gibi geliyor şuan insanlara ama o anları yaşayan kişi veya şahıslar ancak şuan bir çok şeyin düzeldiğini görebilir.
malesef ben araştırıyorum ben biliyorum diyenler özellikle aklını medya yalanlarına ve algılara özellikle abd sermayeli medyaya kaptırmış. oy verelim verelimde 1 tane referansı olmaz mı arkadaş insanın

) r10 da referansız bir kişiye iş vermeyiz. ki ülke söz konusu olunca adamın 7 göbek geçmişine bakıcaksın.