Hocam acele etmiyorum sadece bilgi amacıyla yazıyorum yanlış anlamayın kafamdaki sorulara yanıt rica ediyorum.
- Deneme aşamasındaki personel bölümünde sizlerin bu işe yatkınlığını test edeceğiz sonrasında ise 3 farklı rütbe var
Silver, Gold, Platin her rütbede size vaad edilen görev kazançları yükselmektedir. Rütbe atlamak için verilen görevleri tüm ayrıntıları ile eksiksiz yerine getirmelisiniz. Ödemeleriniz 20TL kazanç sınırına ulaştığınız gün hafta sonu veya resmi tatile denk geliyorsa ve Ziraat, Yapıkredi, Papara hesabınız yok ise ilk iş günü yapılmaktadır. Sorulaırnız ve problemleriniz için bizlere destek bölümünden ulaşabilirsiniz Size verilen görevlerde dikkat etmenizi istediğimiz hususları eksiksiz yerine getirmelisiniz..
Sorum; Silver, Gold, Platin sıralı rütbeler varmış duyurunuz da bunu belirtmişsiniz. Ayrıca burada ki konuda r10 aracılığı ile kayıt olanlar ve destek talebinden bunu belirtenler GOLD paketten devam etmeleri lazımdı. Ben ve sanırım benim gibi r10 dan duyup kayıt olanların bir çoğu silver. Yani konuda belirtilen gold olması gerekti. Farkındayım test aşaması ve tamamlanmayan, eksik kısımların olduğu bir sistem var acele etmiyorum çokta umut vaad eden bir proje görünüyor.
- Yine duyurunuz da
Ya da sosyal medya profiliniz de beğeni ve yorum alın.
Ekşi sözlük ve muadili mecralarda
R10 hariç istediğiniz site ve forumda yorum alın
sorum; Benim mesela instagram, facebook gibi sosyal medya hesaplarım bulunmuyor. Ama twitter, youtube, linkedin var. Olmayan hesaplar için ben şahsen görev yapamayacağım. Olur da görev yapamadığım için hesabım dondurulur mu ?
Sorularım bunlar, sizi de bu işleriniz arasında meşgul ediyorum kusura bakmayın