seyfooksck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vatanbilgisayarla yaptığım görüşmelerde hem Skype hemde mağaza müdürünün dikkatlerini üzerimde topladım ve müdür bana "Değerlendirme olarak ilk senin başvurunu değerlendireceğiz, söylediğin şeyler gözardı edilemez" dedi. Bu beni baya bir umutlandırdı.

Gittiğim vatan bilgisayarın üst katında musaid diye bir yer vardı oraya da uğradım ve bilişim vadisinde 3 adet firması olduklarını eğer kendimi daha çok geliştirirsem daha iyi olup beni oraya sokabileceğini belirtti 1 iş ararken 2 işten olumlu cevaplar geldi siz olsanız nerede çalışmak isterdiniz.

Yorumlarınız için teşekkürler.
teknoloji sektorunun icerisindeyim ve yoneticilik yaptim 5 yil kadar. Oncelikle evet guzel bir durum ama, her is gorusmesinde personeli heyecanlandirma ve ise tutku baglama acisindan gelecege yonelik firsatlari sunariz, ama bu pek mudurunun yapabilecegi yada oradakilerin yapabilecegi bir durum degil. Firsatlari kendin kovalaman lazim,kendini kanitladiktan sonra firman Hangi ana bolgeye bagliysa pozisyonlarini surekli kovala( merkez bolgelerin) Yoksa is yas. Ben subat ayinda istifa verdim. İstifa verme sebebim pozisyonumun yukseltilmek istemesi ama basimizdaki genel mudurun egolugundan dolayi izin verilmemesi. Ne uzayip ne kisaliyorduk artik. Dedik son nokta bu.