Dün akşam foruma içimi dökmek adına bir konu açmıştım. Öncesinde @Dr.SEO; abimi rahatsız etmek istemedim akşamın o saatinde. Konuyu görerek yanıma geldi, bir ihtiyacım olup olmadığını sordu. Bugün de kıymetli eşiyle (ablam gibidir) birlikte sabah ofise geçerlerken yanıma geldiler, otelin önüne çıktık çay içtik, derdimi dinlediler, bu pandemi ortamında yine her zamanki gibi abiliğini ve adamlığını klavyede bırakmayarak yanımda olduğunu hissettirdi.

Kendisi benim çocukluğumu bilir, o zamanlar adı lazım değil bir hack timinde (bundan yıllar önce) bulunuyorken timde rütbeliyken tanıştığım ve o gün bugündür abi kardeş gibiyizdir. Kendisini zaten anlatmama gerek yoktur. Forumda bulunmadığı zaman bile eksikliği hissedilen, babacanlığı ve adamlığı forumun çoğu tarafından bilinen adam gibi adam.

İyi ki varsın abi.

Ayrıca buradan beni evinde ağırlayabileceğini söyleyip yine yanımda olan, mesaj atan başta @TurkDebrid; kardeşim olmak üzere derdime ortak olan, paylaşan, vaktini ayırıp konuyu okuyan diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.

R10 gerçekten bir aile, her bir gün bu hissediliyor. Özellikle böyle adam gibi adamları yitmedikçe bu ailenin bütünlüğü ve samimiyeti hep devam edecektir.