seyfooksck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vatanbilgisayarla yaptığım görüşmelerde hem Skype hemde mağaza müdürünün dikkatlerini üzerimde topladım ve müdür bana "Değerlendirme olarak ilk senin başvurunu değerlendireceğiz, söylediğin şeyler gözardı edilemez" dedi. Bu beni baya bir umutlandırdı.

Gittiğim vatan bilgisayarın üst katında musaid diye bir yer vardı oraya da uğradım ve bilişim vadisinde 3 adet firması olduklarını eğer kendimi daha çok geliştirirsem daha iyi olup beni oraya sokabileceğini belirtti 1 iş ararken 2 işten olumlu cevaplar geldi siz olsanız nerede çalışmak isterdiniz.

Yorumlarınız için teşekkürler.
Vatan bilgisayar da depo sorumlusu olarak calistim.Depo bi okadar zor bi okadar kolaydir.Cumartesi pazar izin li olmazsa depoda yan gelip yatarsın onune bilgisayarin elinde telefonun aksama kadar oturursun.Eksi tarafi maasin asgariden 150 tl fazladir magaza hedef yaparsa her ay 300-400 arasi prim alirsin.
Eğerki satis danışmaniysan sana kota verirler aklini kullanirsan en az 5 bn tl para kazanirsin her ay primlerle beraber.Calisanina değer veren bir firma.Bayram harcligi erzak kolileri ozel gunlerde tatlilar.Ucretsiz alkol mekanlari yemekler içmeler sinemaya gitme aklina ne geliyorsa yapiliyordu her ay duzenli olarak(promotorlerin firmalari karsiliyodu).
Langirtimiz bile vardi hey gidi gunler.