2007 de r10 a üye olduğumda askerden gelmiş cjb.net sitesinden gottirik siteler yapar irc scriptleri editlerdim. Sonrasında farklı sektörlerden reklam alım satımı ile beraber 2007-2010 arası ciddi paralar sayılabilecek x.xxx.xxx k civarı paralar kazandım. Biranda gelen şöhret hesabı evdekilere resti çekip istanbula yerleştim. 2013 te 50k borç ile memlekete döndüm , fakat hayatımda alkol gibi illet birşeyde vardı. Bu süreçte yine kendi akrabamıza ait olan kalyon denizcilikte işe başladım ve hayatıma bir insan girdi. Bu insan beni bir şekil hep toparlamaya çalıştı belki birçok şeyime katlandı defalarca içmeyecem diye söz vermeme rağmen yine aynı şeyi yaptım falan derken 2018 de ayrıldık. ( ben hala ne olursa olsun bırakmaması gerektiğini savunuyorum ) Sonrasında bi süre boşluktan sonra hayatımın hatası olan insan hayatıma girdi ki eski konularımda vardır. O aralar borçlarım yok altımda 60k lık arabam (şuan 150-200 lerde geziyor) ve racing motosikletim ve 100k ya yakında birikmiş param vardı bunu terk edip gidenle düğün parası diye biriktirmiştik.
Neyse diğer hayatımın hatası olan kişi 1 yıl beraberliğin üzerine anlamadığım şekilde pisikopat çıkıp 2 yıldır hayatımın anasını ağlatıyor. Ha banka hariç hiç bir yere borcum olmasada kafamı toparlayıp ne iş yapabiliyorum , nede başladığım işi bitirebiliyorum.
Artık öyle bir psikolojiye girdimki hayat sanki bitmiş bu saatten sonra yaş 35 hiç birşey kazanamam bundan sonra basit bi şekilde sigortalı iş yada yövmiyeli iş gider gibi bomboş hayalsiz bir şekilde ilerliyorum.
Tam işlerimi düzeltiyorum bu gereksiz daha 3 gün önce yine milletin içerisinde aileme bana vb ağza alınmayacak sözler söyleyip yine bütün psikolojimi alt üst etti. Şikayet ediyorum istanbul kanunundan dolayı hiç birşey çıkmıyor. Hoş çıksada elleri çok uzun birşey olmuyor.
içime atıp atıp içip millete sarıp ortalığa terör estirdiğimemi yanayım , evdekilerin buna üzülmesinemi , HAYALLERİMİN MAĞVOLUP GİTMESİNEMİ , panik atak olup daralıp daralıp insanlarn benim hakkmda kötü şeyler düşündüğüne kilitlenmememi anlamadım.
Sonum ne ne şekilde başarabilirim nasil kurtulabilirim ( psikolog ve ilaçlarla olacağına inanmıyorm) hiç bir fikrim yok...
KEŞKE TARTIŞACAK HAYALLERİM OLSA