m_kycn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zayıflama, Diyet veya Spor temalı websitelerinin bir çoğunda olmazsa olmaz şekilde karşılanan FatSecret tarzında bir kalori hesaplayıcı koymanız ve yayınladığınız diyet listelerinde makrolarını olmasa bile en azından klorilerini materyallerin yanlarına yazmanız güzel olacaktır bence.

Bunun yanında websitenize "Sizden Gelenler" adı altında bir kategori açarak takipçileriniz de size gönderdiği yazıları inceleme sonrasında yayınlamayı düşünebilirsiniz.

Ayrıca websitenizi sosyal medya ile de desteklerseniz kısa sürede büyük kitlelere ulaşabilirsiniz ancak sosyal medya tasarımları, seo, site içi ayarlamalar, makale yazımı, planlamalar vs derken işler bir insanın kendi başına kaldırabileceğinden çok daha fazlasını karşısına çıkarabiliyor. Böyle durumlarda aynı anda hem editör hem yazar hem tasarımcı hem de webmaster olmak zorunda kalıyorsunuz. Tavsiyem R10 vey benzeri forumlarda projenizi paylaşaraktnıdığınız kişilerede danışarak vebelirli kriterler belirleyerek bir ekip toplamanız. Tanımadığım insanlarla nasıl ekip oluşturayım demeyin, bazen insanın karşısına gerçekten iyi ekip arkadaşları da çıkabiliyor yine de bir süre temkinli olmakta fayda var.

Makale editörü bir iki arkadaş ile anlaştım hatta makaleler yazılıp tarafıma gönderilmeye başlandı. İnstagram 8k ve Facebook 12k sayfalarım hazır. Sadece sosyal medya danışmanı ile anlaşma gerekiyor çünkü dediğiniz gibi tek başına ilgilenebileceğim bir konu değil.

Siteye gelen ziyaretçiler ile bende etkileşimde olmak istiyorum ve dediğiniz gibi bir kategori ya da forum tarzı bir şey oluşturmak istiyorum.

Ve dediğiniz diğer eksiklikler ile de ilgileneceğim kalori hesaplama vs gibi..

Teşekkür ederim yorumlarınız için