maister adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Siteyi yayınlanmakta acele ettiğim için bazı şeyleri atladığım kesin. Dediğiniz gibi site de her yazının altına mutlaka ve mutlaka bu diyete başlamadan önce bir doktor tavsiyesi almanız gerekmektedir diye bir uyarı yazacağım hatta ana sayfa da banner tarzı bir uyarı da Koymayı düşünüyorum.

Bu işte profesyonel sayılmam daha işin başındayım. O yüzden buraya konu açıp biraz fikir almak istedim işi iyi bilen arkadaşlardan. Forum tarzı bir şey de koymayı hatta olursa bir kaç diyetisyen ile de çalışmayı düşünüyorum. Ama dediğim gibi acemiyim ve bunlar sanırım ilerleyen zamanlarda olacak şeyler
Zayıflama, Diyet veya Spor temalı websitelerinin bir çoğunda olmazsa olmaz şekilde karşılanan FatSecret tarzında bir kalori hesaplayıcı koymanız ve yayınladığınız diyet listelerinde makrolarını olmasa bile en azından klorilerini materyallerin yanlarına yazmanız güzel olacaktır bence.

Bunun yanında websitenize "Sizden Gelenler" adı altında bir kategori açarak takipçileriniz de size gönderdiği yazıları inceleme sonrasında yayınlamayı düşünebilirsiniz.

Ayrıca websitenizi sosyal medya ile de desteklerseniz kısa sürede büyük kitlelere ulaşabilirsiniz ancak sosyal medya tasarımları, seo, site içi ayarlamalar, makale yazımı, planlamalar vs derken işler bir insanın kendi başına kaldırabileceğinden çok daha fazlasını karşısına çıkarabiliyor. Böyle durumlarda aynı anda hem editör hem yazar hem tasarımcı hem de webmaster olmak zorunda kalıyorsunuz. Tavsiyem R10 vey benzeri forumlarda projenizi paylaşaraktnıdığınız kişilerede danışarak vebelirli kriterler belirleyerek bir ekip toplamanız. Tanımadığım insanlarla nasıl ekip oluşturayım demeyin, bazen insanın karşısına gerçekten iyi ekip arkadaşları da çıkabiliyor yine de bir süre temkinli olmakta fayda var.