m_kycn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle emeğinize sağlık. kullandığınız tema bir haber sitesi teması sanırım. Üst kısımda bulunan "Son Dakika Haberleri" yazısını tema dosyalarının ilgili bölümünde "En Son Yazılanlar" vb. bir şey yaparsanız daha iyi olacaktır. Bunun yanında yukarda arkadaşların da belirttiği gibi logo konusunda bir çalışma gerekiyor. Bunun için "Bionluk" gibi freelancer sitelerini kullanarak bir çok yetenekli insana ulaşabilirsin. Ayrıca bir kategorileme sistemi olması şart diye düşünüyorum. Kendim de bir düzeni yürütmeyi pek sevmem ancak konu websitesi olunca kategoriler işe yarıyor gerçekten ziyaretçiler için. Son olarak merakımdan soruyorum, bu konu hakkında bir uzmanlığınız var mı? yoksa kendinizi geliştirmek için mi yapacaksınız bu işi? Bu konuda uzman da olsanız, kendinizi geliştirmek için de bu websitesini açmış olsanız LÜTFEN "Kalıcı Ve Sağlıklı Zayıflatan Diyet Listeleri" tarzında başlığı olan listeler yayınlamayın. Bildiğiniz üzere her insanın bünyesi farklı ve farklı diyetler farklı sonuçlar doğurabilir. Ayrıca insan kilo verdikten sonra yeme alışkanlığını değiştirmezse o kiloları ne yapmış olursa olsun geri alabiliyor bu yönden ziyaretçilerinizin tepkisiyle karşılaşabilirsiniz.

Bir kaç ufak değişiklik vekuracağınız güzel bir ekiple bir çok insana ulaşabilir ve yazılarınızdan nicelerinin fayda görmesini sağlayabilirsiniz bunun sizlere farklı şekillerde maddi dönüşleri de olacaktır. Kazan - Kazan durumu yani, şimdiden hayırlı olsun projeniz ve kolay gelsin

*Bu arada şimdi aklıma geldi de websitesine bir de forum ya da sosyal medya alt yapısı eklersen zayıflamak isteyen insanların birbirleri ile iletişime geçebileceği, çok daha interaktif bir topluluk elde edebilirsin diye düşünüyorum.
Öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Siteyi yayınlanmakta acele ettiğim için bazı şeyleri atladığım kesin. Dediğiniz gibi site de her yazının altına mutlaka ve mutlaka bu diyete başlamadan önce bir doktor tavsiyesi almanız gerekmektedir diye bir uyarı yazacağım hatta ana sayfa da banner tarzı bir uyarı da Koymayı düşünüyorum.

Bu işte profesyonel sayılmam daha işin başındayım. O yüzden buraya konu açıp biraz fikir almak istedim işi iyi bilen arkadaşlardan. Forum tarzı bir şey de koymayı hatta olursa bir kaç diyetisyen ile de çalışmayı düşünüyorum. Ama dediğim gibi acemiyim ve bunlar sanırım ilerleyen zamanlarda olacak şeyler