Ben de şekeri kesmiyorum

Hatta bazen cola, cips bile yiyorum. Ekmeği kestiğiniz ve biraz bile olsa hareket etmeye başladığınız an kilo vermeye başlarsınız.
Tabi cola ve cips gibi abur cuburları da keserseniz muhteşem bir dönüş alırsınız. Şuan yoldan geçen tanıdıklarımın üç kişiden beşi dönüp ne kadar zayıflamışsın sen diyor
Vücudumda yağ olmasa yapı olarak tam istediğim kalıba sahibim şuan.
Kısacası, ekmeği kesin, yürüyüş yapın. Mümkünse günde yarım saat bile olsa basketbol oynayın. Farkı gözlerinizle göreceksiniz.
hocam sabah genelde bısı yemeden evden çıkıyorum oğle namazından sonra 1 yarım ekmek doner yıyorum yanına abur cubur... eve gıdınce bır kaç aydır dırek uyuyorum ama yıne kılo var bazen oluyor kaçırıyorum benım kı pısıkolojık sanırım canımı yakan kısı yılda bır uğrayıp azıma edıyor sınır kupu edıyor kafayı yemek uzereyım sanırım sinir daha çok etkılıyor cunkı daha once 92 olup suan kı sureklı oturduğum ıse basladığımda 82 ye kadar dusmusdum takı gelıp evıme annemı bahane ederek mısafır olur 2 ay köy tatılının yarısından fazlasını yanımda ama sinir kupu ederek geçırmeye baslayınca kendımı saldım bıdahada toplayamadım eskı 3-4 yıl once ılk defa face bır foto koymusdum arada ona bakıp nasıl çökmusum dıye dusunuyorum.